Muntketting

By april 01, 2017 ,

muntketting

Muntkettingen vind ik al erg lang heel mooi. Lange kettingen waarbij je elke keer van munt kunt wisselen. De meest bekende zijn van het merk Mi Moneda. Maar voor een complete ketting betaal je daar al snel meer dan honderd euro voor. Dat vond ik toch echt teveel. Daarom ging ik eens op het internet rondsnuffelen en al snel vond ik muntkettingen met hetzelfde principe en uiterlijk maar dan stukken goedkoper.

Op shoppe.nl verkopen ze muntkettingen, maar ook memory lockets, graveer sieraden, clicks sieraden en meer. Het aanbod qua muntkettingen is best groot. Je kunt kant en klare kettingen kiezen maar ook zelf je ketting samenstellen. Er is verschillende keuze in kettingen, munthangers en de munten. Munthangers en munten heb je zowel in het klein als in de grotere variant.

Zelf houd ik echt van rosé goud, dus die keuze was snel gemaakt. Ik koos voor een rosé gouden bolletjes ketting van 80 cm en koos hierbij een hanger met strasssteentjes en twee munten.
muntketting hanger
Voor deze hanger van 35 mm betaalde ik €7,49

munt voor muntketting
De linker munt koste €3,99 en de rechter dromenvanger munt €4,99. Dit zijn twee grote munten van 33 mm

muntketting
Voor de ketting betaalde ik €7,49. Voor een complete ketting plus een extra munt, was ik dus maar €26,95 kwijt (inclusief BTW). Een groot verschil dus met een Mi Moneda munt ketting.
Nu is het wel zo dat Mi Moneda veel meer keuze heeft in munten en de kwaliteit waarschijnlijk ook wat beter is. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe lang deze kettingen mooi blijven maar blij ben ik er wel mee. Ik ben dan ook van plan in de toekomst nog meer munten aan te schaffen en er ook een kleinere hanger bij te hangen.

Wat vinden jullie van de muntketting?You Might Also Like

1 reacties

  1. leuk artikel, leuke sieraden. bekijk ook mijn website voor leuke zelfgemaakte armbandjes met foto op: https://www.armbandmetfoto.nl

    BeantwoordenVerwijderen