De babykamer

By april 05, 2017 , , ,


Met 20 april als uitgerekende datum, is de babykamer natuurlijk al ready to use! We krijgen een jongetje, maar ik wilde geen specifieke blauwe jongetjes kamer. Benieuwd hoe de babykamer is geworden? Lees dan verder!

In het begin twijfelde ik over de kleurencombinatie grijs/blauw/rood  of de kleurencombinatie grijs/mint/wit. Na wat rondsnuffelen, vond ik de mintkleurige optie toch beter. Lekker fris en licht. Mijn vriend vond het allemaal best, zal wel een vrouwending zijn!
Het witte ledikantje, de witte kast en de witte commode hadden we al vrij snel. Aan de kamer zelf hoefde niets meer te gebeuren. Alles is onlangs gerenoveerd dus we hebben mooie nieuwe kozijnen met brede vensterbanken. Nu kon dus het kopen van spulletjes voor de babykamer beginnen. Veel kochten we bij babydump.

Aerosleep matras en hoeslaken: Babydump / Mobile met uiltjes: bol.com / Grote Nijntje: Prénatal / Laken, deken & hydrofiele luier: Babydump


Gordijnen: Leen Bakker / Aankleedkussen + hoes: Babydump / Pyjamaatjes: Hema


 Voor op de babykamer wilde ik heel graag een schommelstoel. Ideaal voor borstvoeding, troosten, voorlezen enz. Via Marktplaats scoorde ik onderstaande rieten schommelstoel.

Schommelstoel: Marktplaats / Kussens: Leen Bakker / Gordijnen: Leen Bakker
Boven het bedje kwam de muursticker met het uiltje. Het uiltje en de kleuren paste perfect bij de rest van de kamer.Zo blij dat de babykamer nu af is! Heerlijk om zo nu en dan de kamer binnen te lopen en alles nog eens te bekijken. De kast open te trekken en al die schattige kleine kleertjes te zien en boven het ledikantje te hangen en je voor te stellen dat daar over enkele weken (misschien wel dagen!) je kindje in gaat liggen. Nog erg onwerkelijk!

Ik ben heel benieuwd naar jullie babykamers.
Voor welke kleuren/thema koos jij?

You Might Also Like

0 reacties